среда, 6 февраля 2013 г.

автостанція чайка розклад

Якщо порвняти з центральним автовокзалом, то вдстань, яку прожджають автобуси, практично не зменшилась, зазначив начальник мського управлння транспорту  зв язку Вталй Миронюк. Звсно,  певн колз, пов язан з маршрутами Тучинського напряму, але вони будуть врегульован найближчим часом. Хоч, якщо бути вдвертим, у рамках здорожчання всього навколо, можливе й невелике пдняття цн на примськ маршрути. Окрм того, представники автостанц запевнили, що вартсть квиткв на автобуси з Чайки не перевищуватиме вартост х за часв вдправлення з Центрального автовокзалу.

Втм, зменшення вартост квиткв на примськ маршрути у зв язку з перенесенням зупинки навряд чи вдбудеться.

Першим у рейс вдправився автобус "Рвне Костопль"

Сама автостанця, хоч  невелика, зате довол зручна. Тут  диспетчерська,  зал очкування, каси, кафе, камера схову, кмната матер  дитини, навть кмната вдпочинку з душовою для водв дальнх рейсв. Та й працю автостанця вд самого ранку до пзнього вечора з 4.45 до 22.30.

Нин з станц вдправляться 120 автобусв з передбачених 300. Ус вони курсуватимуть у пвнчному напрям. Щоправда, поки запрацювали лише частина. ¶нш переходитимуть сюди поступово.

З колонок звучить перше оголошення диспетчера  ось автобус Рвне Костопль вдправляться з новозбудовано автостанц Чайка у Рвному. Пасажирв цього знакового рейсу проводжають мськ посадовц та прост зацкавлен перехож. А х немало, адже вдкриття ново автостанц з нетерпнням чекали вже клька мсяцв.

Нарешт запрацювала друга у Рвному автостанця. · вдкриття вдкладали майже мсяць.

Рвненську автостанцю Чайка нарешт вдкрили [+ФОТО] ОНОВЛЕНО

Комментариев нет:

Отправить комментарий